Killiebrae Liz

Killiebrae Liz

Tuesday, July 29, 2008

hundjobb

idag har jag varit till hästa gård i kista och hjälpt tom med att samla ihop alla bagglamm. hans hund nell fick en pinne ner i halsen när hon sprang in i skogen för att leta får och ligger nu på djursjukhus.
hästa gård är en 4H gård och tom lånar ut sina får runt om i stockholm för att beta av små plättar här och där. vi var till ett ställe bredvid mälaren(fråga mig inte var) och sorterade ut lammen, vidare till en kolonilott i spånga (tror jag) och plocka in 9 stk djur. vi sorterade ut bagglammen och åkte ner till högdalen och släppte ut lammen i en hage. sen skulle nästa flock flyttas ifrån en hage till en annan. väl gjort åkte vi till sigtuna och hämtade bagglamm som skulle ner till högdalen och imorgon bitti åker jag förbi gården vid 7 tiden och ställa in resterande tackor med lamm i en fålla i väntan på transport till upplands väsby.
hundarna är bra trött och ligger utslagen på balkongen

3 comments:

Anonymous said...

Synd att man inte kan komma och träna på Hästa Gård. Vore ju toppen nära för oss. Idag är det lite svalare i alla fall. Helgen som var hotade hundarna med att hoppa på nästa flyg till Grönland eller nåt annat kallt ställe. Kanske de skulle följt med husse till Australien. Där var det bara 10 grader på kvällen när solen gått ner.
Cathy, Roscoe och Witchy

Anonymous said...

grattis själv till dom bra nötresultaten efter alla omständigheter men det kanske va därför du blev extra fokuserad ibland förstår man sig inte på hur kroppen fungerar det kunde ju lika väl blivit kaos efter ett sådant meddelande om din bror inte kul men trots allt går ju livet vidare gäller att ta vara på det man har i morgon kan det vara försent.
Hoppas få se dig på NN2 till hösten.
Mvh Monica (Bonnhunden)

Anonymous said...

Tack för senast. Hoppas vi ses snart igen:-)