Killiebrae Liz

Killiebrae Liz

Sunday, January 4, 2009

trevlig helg


nu har lugnet spridit sig hemmen hos mig. jag har haft David och Christian på besök i 5 dagar och en av valparna ifrån andra kullen på träning samtidigt.
barnbarnen har haft jättekul. jag fick en spark i present och så hittade jag en barnspark ute i friggeboden. christian tyckte att det var skitkul
jag har tränat ute i min lilla hage 3 gånger med lilla don och han tar sig. han är mycket tänd på fåren och flankar åt bägge håll.
imorse när jag tittade på termometern trodde jag att batteriet hade tagit slut. det stod 16 grader ute och inne, konstigt!! men konstigt var det inte, när jag satte på mig mina glasögon såg jag att det var plus 16 inne och MINUS 16 ute brrrrrrrrrrr. det var bara att elda på en gång. jag har en värmluftspump som går på natten men den hade jag på "bara" 18 grader. ungarna tycker att det är så roligt när jag eldar. nu har jag 27 grader inne puh! lagom är bäst men det är svårt att hitta lagom när man eldar. första veckan jag hade kaminen hade jag 29 grader flera kvällar i rad. det är tur att det är svalt i mitt sovrum.
nu har Time Now Peg debuterat i IK2. hon fick ihop 61 p trots att matte gav flera fel visselsignaler. läs på ann björkenius hemsida. grattis ann. det var en 2 dagars tävling söder om stockholm. undrar hur det var att tävla idag? not my style, tycker inte om att stå ute och frysa. jag frös många år i rad när jag tränade galopphästar, det gör jag inte frivilligt.
vad ska man säga om alla som tävlade idag, riktiga entusiaster eller galningar?
jag längtar till våren när tranorna kommer tillbaka och vitsipporna täcker överallt

2 comments:

Anonymous said...

Jag önskar dig och dina hundar ett harmoniskt och framgångsrikt 2009.
Kram
Lone

Anonymous said...

Haha jag nog är man en galen entusiast :) Kallt var det!
Men faktum att jag frös inte alls. Vi hade en eld att värma oss vid. Sen hjälpte bra kläder och den härliga vintersolen till! Den som ville kunde sitta i bilen på första parkett.
Tack för grattiset.
Kram Eva